Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzeczka bardzo ładna ,spódniczki z koła pierwsza klasa! Mój ulubiony fason
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Iza, nie możesz pisać, że Twoje uszytki są nieudolne!! Bardzo fajnie wyszły Ci te spódniczki ,krojone z pełnego koła. Naprawdę są śliczne !!
A ostatnia bluzeczka też jest bardzo ładna. Widać, że masz dryg do szycia, czujesz co trzeba poprawić. Tak trzymać, i dużo szyć, bo praktyka jest nieoceniona !! |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa, bardzo motywują do dalszej pracy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kolejna spódniczka z koła. Tym razem wykonana, jednak z cienkiej eko skóry.
Miałam przy niej tylko jeden problem. Zamek wszył się bardzo łatwo. Niestety później maszyna z jakiegoś powodu odmówiła posłuszeństwa. Po prostu igła nie łapała dolnej nitki. Nie dziwiłabym się gdyby nie to, że zamek wszył się bardzo łatwo. Z tego względu spódniczka nie ma listwy górnej, ale pod dłuższą bluzkę pasowała. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna i jeszcze mój ulubiony kolor
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję Gosiu. Ta skóra, która w sumie bardziej przypomina ceratę była dość tania co pewnie przełoży się na jakość. Zobaczymy z czasem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mi też się podoba
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Tym razem popełniłam sukienkę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widzę, że ostro wzięłaś się do pracy.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Niestety od wtorku trzeba wracać do pracy. Długa, świąteczna przerwa już się kończy ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.