Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aha, baskinka będzie dobrym rozwiązaniem. Przyznam, że kiedyś myślałam o tym żeby uszyć sobie żakiet z podobnymi płatkami z tyłu. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Niebieska bluzeczka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna i delikatna. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję, to tak naprawdę pierwsza bluzka, którą uszłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bluzka świetna i jak pięknie odszyta ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na mój blog
http://www.adelaszyje.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie daję jeszcze razy z prostym szyciem, ale myślę że przyjdzie z czasem. Postronni obserwatorzy nie zauważyli małych niedoróbek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ladne te sukienki ![]() ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Izabelko ![]() piękne te spódniczki uszyłaś! Amarantowa skończona? Zrezygnowałas ostatecznie z tych płatków? Bluzeczka równie udana choc pewnie wyglądałaby lepiej z grubszej nieco tkaniny ale i tak jest "the best". Gratuluje Ci talentu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jak tylko kupisz...
Stały Bywalec
![]() |
|
Amarantowa jeszcze nie skończona, nie miałam do niej weny. Pewnie swoje odleży zanim do niej wrócę.
Co do materiału na bluzce jest rzeczywiście dość cienki, ale na żywo prezentuje się znacznie lepiej. Tak to jest ze zdjęciami... Jestem z niego bardzo zadowolona, bo cena była dość niska i bałam się, że słaby jakościowo będzie. Co najważniejsze nie gniecie się szybko. Nie ma to jak wyprasować bluzkę, wsiąść do samochodu i po dziesięciu minutach wyglądać jak psu z gardła ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.