Świeżynek
|
|
Jestem nowa i zielona w sprawach "blogowych",ale jakoś sobie radzę.
Od szycia jestem uzależniona od najmłodszych lat.Prawie wszystkiego nauczyła mnie moja babcia.Lubię szyć ,przerabiać ,tworzyć unikatową biżuterię(ostatnio zafascynował mnie szutasz)Mam już swojego bloga gdzie zaczynam zamieszczać swoje prace.Więc jeśli ktoś będzie miał ochotę to zapraszam serdecznie. http://made-it-kate.blogspot.com/. Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Cześć i czołem!. |
|
Administrator
![]() |
|
Witaj.
Postanowiłam odłączyć Twój powitalny post od wątku udo. Tak wiec masz teraz swój własny wątek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Dziękuję za serdeczne przyjęcie,oraz zrozumienie dla mojej gapowatości.Wyszła w 100% moja zielonkowatość.Powoli zaczynam łapać jak funkcjonuje ekrowiectwo.
![]() Susanna bardzo często odwieczam Twój blog.Rozbawił mnie wątek o teściu,ja też miałam podobne zdarzenie tylko z teściową ![]() ![]() Pochwalę się nowym dziełem -DIY czyli kolejna bluzka z chusty. Pozdrawiam. |
|
Administrator
![]() |
|
Tylko nie pisz, ze na forum ciężko się połapać bo my tu na rzęsach stajemy, żeby było jak najłatwiej ![]()
Teściowa szepnęła meżowi "dlaczego o niej nic nie napisałam" ![]() ![]() A za skrzydełka masz wielkiego plusa u mnie ![]()
Wow super! Ta mi się bardziej podoba ze względu na dobór kolorów ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Dzięki bardzo za podpowiedzi
![]() Pozdrawiam ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.