Stara Gwardia
![]() |
|
Witajcie ![]() odkryłam Was całkiem niedawni i zupełnie przez przypadek, ale cieszę się jak małe dziecko, już nawet mąż mówi że się uzależniłam od zaglądania tu ![]() szyciem tak bardziej zajmuję się od 7 lat, choć od dziecka podglądałam mamę jak szyje ale nigdy mnie to nie pociągnęło za mocno a teraz jest moją pasją i nie wyobrażam sobie życia bez szycia. mieszkam w niewielkim miasteczku na południowo-zachodnim krańcu Polski, pracuję tu w zakładzie przeróbek krawieckich. czasem coś szyję i chętnie skorzystam z Waszych rad i się pochwalę od czasu do czasu ![]() miłego wieczoru wszystkim ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
... uwielbiam być niezauważona...
![]() Witam serdecznie po raz drugi ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj serdecznie!!
Koniecznie pochwal się swoimi pracami ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ WITAJ WITAJ!!!Nie smuć się już dobra???
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Przepraszam za niezauważenie ![]() Wikunia dobrze, że nastąpił zwrot w Twoim podejściu do szycia. Podpatruj mamę, szyj a zdobędziesz (o ile już nie zdobyłaś) bardzo przydatny fach ![]() No i witam na forum, fajnie że już uczestniczysz aktywnie w dyskusjach. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to już się nie smutam ![]() a chwaliłam się już czyś gdzieś tu na forum... ale zgubiłam gdzie to było.. Susanna ja już pracuje w tym fachu od jakiś... 6 lat prawie i bardzo to sobie chwalę, ale zazdroszczę Wam czasu na szycie dla siebie bo tego mam bardzo mało. choć ostatnio uszyłam sobie sukienkę... ale wisi i dojrzewa do założenia. jak szyję to jest ok ale później zanim założę to musi swoje odwisieć i albo się doczeka swojej świetności albo ląduje na dnie szafy... --- Ostatnio edytowane 2011-02-22 19:44:33 przez wikuniakwl02 --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to mój synek i rożek który dla niego uszyłam ![]() i sukienka dla jednej z moich klientek, na co dzień zajmuję się przeróbkami także rzadko szyję dla kogoś, ale jak któraś ładnie poprosi a ja mam na to czas to nawet tak się poświęcam dla pracy ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-22 19:53:03 przez wikuniakwl02 --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ojejku zabieram synusia - cudowny bobas ![]() ![]() ![]() A zdjęcia wklejałaś w tym wątku KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cudowny to on był dwa lata temu... ![]() ![]() dziękuję za link ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja chętnie przygarnę dzieciątko w każdym wieku.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.