| Stały Bywalec
 |  | 
| Chodzi o ten element ze zdjęcia? ________________________________________________________ ◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ano taki dekielek, ale obiecuję, że jak się z nią spotkam to zdjęcia jej zrobię i wstawię.
 G. ________________________________________________________ Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ano taki dekielek, ale obiecuję, że jak się z nią spotkam to zdjęcia jej zrobię i wstawię.
 G. Edit: Przez przypadek wyszły dwa takie samo posty proszę o usunięcie drugiego. G. --- Ostatnio edytowane 2014-01-15 00:08:17 przez Grześ --- ________________________________________________________ Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj Grzesiu!
 Wcześniej trochę już poodzywałam się do Ciebie, ale dopiero teraz przeczytałam cały wątek powitalny. Witam oficjalnie! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| violina64 - pamiętam - i jestem... wciąż jestem. Jeśli mogę zadedykować, to
 moje tchnienie i: http://www.youtube.com/watch?v=lEUgORVsECs tylko dla Ciebie. G.G. ________________________________________________________ Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook