Stara Gwardia
|
|
Witam. Postanowiłam wziąć się bardziej za szycie. Coś tam do tej pory szyłam - kilka małych form patchworkowych i jakieś tam pierwsze próby ubrań.
To pokazuję: Spodenki zimowe dla córci i moja dzianinowa bluzeczka. I mam od razu pytanie: czy widzicie coś, co źle zrobiłam w tej bluzeczce? Bo mi się ona wydaje OK, ale ja nie do końca wiem czy wszystko dobrze zrobiłam. Jakbyście coś zauważyli to proszę o napisanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wiola jesteś zdecydowanie ZA SKROMNA!
To zdanie mnie ścięło z nóg...
...tym bardziej, że odwiedziłam Twojego bloga i szyjesz WSPANIALE! Bluzka jak dla mnie uszyta bardzo dobrze. Nie widzę żadnych "uchybień" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki piękne Susanko :* (a hasła nie zapomnę ![]() Mam 5-nitkowego Pfaffa 4852 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Skąd ta skromność? szyjesz bardzo ładnie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Też weszłam na bloga- fakt wspaniałe prace
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki dziewczyny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Za skromna ...zapomniałam dodać jesteś ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-25 23:04:23 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Skromnisia oj tak!!!Wiola CUDA, CUDA po prostu!!!Całuj swoje dłonie dziękuj Bogu,że Cię tak wyposarzył!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję dziewczyny za pochwały ![]() A dzisiaj piżamka dla mojej córci (4lata 5 m-cy). Reszta zdjęć na blogu ![]() Wykrój ze Złotego kroju dla dzieci - przedłużyłam rękawy od T-shirta i nogawki z krótkich spodenek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Słodziak mały w słodkiej pidżamce!!!Kolorowych snów Alu!!!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.