Administrator
![]() |
|
Słodka piżdżamka ale córka jeszcze słodsza ![]() Gdzie kupiłaś ten ściągacz przy dekolcie i przy rękawkach?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki dziewczyny ![]() Susanko - na allegro (chyba z rok temu albo dłużej ![]() A najśmieszniejsze jest to, że chciałam z tego uszyć bluzeczkę i mi się strasznie ponaciągała na szwach i rzuciłam w kąt. Dopiero koleżanka kupiła mi takie bawełenki na piżamkę i do tego ściągacze - i jak mi przysłała to zobaczyłam, że ściągacze podobne do tego co ja mam (hihihi) ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Oo widzisz sama musiałabym kupić takie ściągacze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Łoooo! Odkopałam swój wątek na 13 stronie ![]() ![]() To ja też pokażę moje portfele i notesy ![]() Więcej oczywiście na moim blogu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Superowe !!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne te portfele. Sąsiadka chce, abym jej portfel uszył, ale musi być z biglem... ech... ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo śliczne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie perfekcyjne:] wow, a te napy to się jakoś specjalnie nabija maszyną? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiola - chyba ze sto lat Cie tu nie bylo ![]() A portfele wygladaja bardzo profesjonalnie! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, to ręka mistrza ! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.