| Administrator
  |  | 
| Słodka piżdżamka ale córka jeszcze słodsza    Gdzie kupiłaś ten ściągacz przy dekolcie i przy rękawkach?? ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dzięki dziewczyny    Susanko - na allegro (chyba z rok temu albo dłużej  ) A najśmieszniejsze jest to, że chciałam z tego uszyć bluzeczkę i mi się strasznie ponaciągała na szwach i rzuciłam w kąt. Dopiero koleżanka kupiła mi takie bawełenki na piżamkę i do tego ściągacze - i jak mi przysłała to zobaczyłam, że ściągacze podobne do tego co ja mam (hihihi)  ) ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Oo widzisz sama musiałabym kupić takie ściągacze   O allegro zapomniałam. Ciekawe czy w "moim" tekstylnym da się to kupić? Może bardziej w pasmanterii. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Łoooo! Odkopałam swój wątek na 13 stronie      To ja też pokażę moje portfele i notesy   Więcej oczywiście na moim blogu   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Superowe !!! ________________________________________________________ Elwira | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładne te portfele. Sąsiadka chce, abym jej portfel uszył, ale musi być z biglem... ech... ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| bardzo śliczne    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Jakie perfekcyjne:] wow, a te napy to się jakoś specjalnie nabija maszyną? ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wiola - chyba ze sto lat Cie tu nie bylo    A portfele wygladaja bardzo profesjonalnie! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Tak, to  ręka  mistrza !  No prostuję  Mistrzyni  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook