Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Fachowe uszytki, jeżeli chodzi o te kurteczki. Szczególnie ładnie uszyta kurteczka z eko-skórki, jak szycie fabryczne, gratulacje !!!! Sukienka (tunika) też ciekawa !!
--- Ostatnio edytowane 2014-01-26 23:58:49 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj Wojtku ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję, no łatwo nie było zwłaszcza z różową
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Myślałam że tylko ja nie jestem zachwycona jakością wykonania ciuchów w sklepach
![]() Wojtku ITAdziękuję ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Podłączam się do tego, że w sklepach rzeczy są szyte byle jak. Mam dwie bluzki letnie, które przy przymierzaniu wyglądały ok, ale jak zaczęłam nosić, to szwy boczne zamiast iść prosto skręcały się na boki... Masakra.
No, a kurtka różowa jest po prostu rewelacyjna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No i co ja biedna mam napisać? Normalnie głupio mi, że wysłałam swoje zdjęcia. W życiu nie uszyłabym takich kurtek jak Ty. Jesteś wielka! Kurtki bajka!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Przepiękne, prześliczne. Jestem w szoku, że można tak szyć, że można takie rzeczy szyć. Uświadomiłaś mi, jaka długa i kręta droga przede mną ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na mój blog
http://www.adelaszyje.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.