Świeżynek
![]() |
|
niestety to eko skóra ale intensywnie ją użytkując stwierdziłam że bardzo dobrej jakości
![]() Bardzo wszystkim dziękuję ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Moniko, kurtkę różową szyłam z bardzo cienkiego ortalionu, prawa strona była bardzo błyszcząca więc postanowiłam ją dać do środka
![]() Moja rada, jeśli kupisz podobną tkaninę wcześniej ją wypierz lub przeprasuj w całości żelazkiem z parą, ja tego nie zrobiłam- prasowałam już wycięte części dzięki temu moja kurtka jest ok 4 cm krótsza niż miała być ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Alż super szyjesz Lily!
Piekne te rzeczy . Trudne to fakt ale jak sie ma talent i podstawy to można sobie wyczarować cudeńka. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Z tym talentem to przesada
![]() ![]() Z liliowego materiału co do mnie "idzie" mam zamiar sukienkę zmajstrować, już się nie mogę doczekać ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() Nowy talent w naszym klubie szyciowych maniaków. ![]() Pozdrawiam i oby tak dalej ( no wątrobę mi zazdrość trawi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To co pokazałaś jest rewelacyjne!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przesada mówisz? ![]() Niech tak będzie ale wszystko widac na tych z djeciach. No to teraz będę niecierpliwie oczekiwać sukienki... ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Eee no... psze Państwa!
Prima sort te Twoje kapotki! Starannie i fachowo wykończone! ![]() A już szczególnie podziwiam, jak sobie czyściutko poradziłaś z tą "eko-skórą"! I jak gładko wszyłaś do niej ściągacze! ![]() Dla mnie wszywanie gumek i ściągaczy to zawsze był horror... ![]() Zrobiłaś kuku wielu forumowiczom, pokazując wszystko w jednym rzucie! ![]() ![]() Chociaż napisz teraz, że było trudno i ciężko, czy coś w tym guście... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jednym zdaniem :
m a s z t a l e n t ! ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-25 21:09:16 przez magnez33 --- ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.