Stara Gwardia
![]() |
|
DWIE BLUZKI.JEDNA Z ATLASU ELASTYCZNEGO,DRUGA Z DZIANINY.OBYDWIE BARDZO WYGODNE.MODELE Z BURDY Z LEKKIMI PRZEROBKAMI. --- Ostatnio edytowane 2011-02-27 14:17:23 przez Susanna --- ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii ROBÓTKI RĘCZNE. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie je uszyłaś!!!Ładne tkaniny.
|
|
Stara Gwardia
|
|
ładne!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Świetne bluzki! Szczególnie pierwszy "nietoperz" przypadł mi do gustu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
TO JEST JEDENA Z MOICH PIERWSZYCH PRAC. --- Ostatnio edytowane 2011-02-25 17:28:26 przez DAGA --- ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Re: ELEGANCKI GARNITUREK. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Daga jak na pierwszy raz to bardzo trudny model wybrałaś!!!Świetnie Ci poszło garniturek szyty na miarę!!!Mały mężczyzna pięknie się prezentuje!!!
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z kategorii NASZE DZIEŁA. |
|
Świeżynek
![]() |
|
pieknie uszyty
![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Administrator
![]() |
|
Nie widzę zdjęcia...?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
KIEDY ZOBACZYLAM TEN MATERIAL,POMYSLALAM-NIE JAST ZLY,A DO TEGO ZA 2 EURO.I OD RAZU WZIELAM SIE ZA SZYCIE.NA POCZATKU NIEWIEDZIALAM JAK GO USTAWIC,BY DOBRZE ZGRAC WZOR.I NAGLE TU POJAWIL SIE PROBLEM W ZADEN SPOSOB NIE WYCHODZILO NIC SENSOWNEGO.W KONCU WKUZONA POMYSLALAM:ON KOSZTOWAL TYLKO 2 EURO,CO BEDZIE TO BEDZIE!I WYSZLO TO .
NO I JAK? (TU NIE WIDAC,ALE BLUZKA MA SZEW POD BIUSTEM) --- Ostatnio edytowane 2011-02-26 19:05:01 przez DAGA --- ________________________________________________________
Susanna
:
|
Stara Gwardia
|
|
Świetnie to zrobiłaś! ![]() ________________________________________________________
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.