34 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Czeremcho, mogę Ci jedynie zeskanować. może nie natychmiast bo na razie straciłam to pismo z oczu. I zaczęłam wątpić czy nazwy nie pomyliłam przypadkiem. Jutro odgrzebię i zeskanuję, żeby pokazać jak to wygląda.
|
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie! Wyglądałaś wspaniale, szalenie elegancko!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Myszka powaliła mnie z nóg ,super .Zresztą jak cała reszta modeli .
A ślubna sukienka rewelacja Pozdrawiam ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
HURAAAAAAAAA !!!!!!!!
DZIS OSIAGNELAM 1000 WYSFIETLEN ![]() ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję!
Takie tempo ze hej! ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No tak bo zainteresowanie jest duże ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dopiero tu zawitałam i już w pierwszym przeglądanym poście znalazłam coś ładnego ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WITAM!!!!
Nie chce was zaniedbywac.Dlatego na dzis przygotowalam panterke.Juz prawie skonczona tylko nie mam pomysly jak wykonczyc ja dookola dekoldu. Porady mile widziane.
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie podobałoby się zakończenie trokami z możliwością wiązania w stylu krawata lub kokardy ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Daga super Ci wyszła!! Naprawdę podoba mi się i fason i wzorek na tkaninie ![]() ________________________________________________________
34 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.