Stara Gwardia
![]() |
|
Paczłorek śliczniasty - do galerii patchworków z nim!!!
Podziwiam, że Ci się chciało tak wycinać nożyczkami ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mój syn i jego dziewczyna poprosili mnie o uszycie kołderki i podusi do wózka dla 3-tygodniowego bobaska.To ma być prezent. Wózek jest w kolorze bordowo-różowym.
Prezent został wręczony i rodzice maluszka byli zachwyceni, maleństwo chyba też ,bo nie darło się na widok kołderki ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mój mąż zamówił sobie torbę do noszenia drugiego śniadania do pracy.Miała być duża i pakowna. Wyszła taka,że laptop się zmieści. Mąż zadowolony a ja oczywiście sobie ją podkradam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ta kołderka i podusia- miodzio ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo dziękuję ITA
![]() Wstawiam zdjęcia poduszek, które szyłam dla dzieci koleżanki. Ponieważ to miały być prezenty pod choinkę a więc żadne z jej dzieci nie miało prawa wiedzieć co kombinujemy. Koleżanka hafty przygotowała w pracy co trochę jej to zajęło, bo robiła tylko w wolnej chwili. Jak hafty były gotowe, to ja zabrałam maszynę, żelazko i wszystkie potrzebne szyciowe przydasie do jej pracy i na zapleczu sobie szyłam. Jej szef był w to wtajemniczony i pod groźbą karalną miał koleżanki dzieciom nie pisnąć, że my tu spiskujemy ![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
cd.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mam jeszcze woreczki z lnu na bawełnianej podszewce z przeznaczeniem na suszone grzybki.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Teraz Was trochę pomęczę
![]() Te poduszeczki szyłam dla Domu Małego Dziecka we Wrocławiu. Poukładałam je tematycznie. Myszka Miki i Minie w roli głównej ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kubuś Puchatek i przyjaciele
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Księżniczki
![]() |