33 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudne portki, i sukienki, i zielona i biała ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, już z górki, po drodze mnie jakimś cudem zawiało, ale jest super ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powstały spodenki ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-16 20:02:12 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Fajne spodenki. I mój ulubiony kolor. Ja nie wiem co ja mam z tą czerwienią
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też lubię i też nie wiem dlaczego ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
SUPER ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, dziękuję, choć figurę to ja na studiach miałam, po dzieciach to jakoś brzuch nie chce znikać, na zdjęciu nie widać, bo wyginałam się do przodu, żeby w komórce ująć całe spodenki ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem w którą stronę musiałabym się wyginać, coby mieć taką figurę!! Spodenki też fajne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koszulka z malowanką mojego syna. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kurde a ja myślałam że to spodenki dla dziecka, koszulka świetna, lego rządi ________________________________________________________
|
33 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.