33 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Miło mi to słyszeć ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niteczko aleś TY cieniutka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny, dziękuję za komplimenty ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna spódniczka i bluzeczka, ale dziewczyny najładniejsze ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie nie mają ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to nici z lizania podłogi.;(
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Iwi, widok własnego dziecka liżącego podłogę publiczną to nie fajna sprawa. Jak odciągałam dziecko, to ono jeszcze bardziej się nakręcało tym, że zabraniam. NIE chcę wiedzieć co myśleli ludzie. W brew pozorom ciężko zwalczyć taki nawyk. Zwykle mąż brał dziecko na spacer po takich kilku akcjach. teraz miło mi się patrzy na dwójkę starszych jak mówią najmłodszej, że tak niewolno, albo, że nie wolno iść po schodkach ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczko, ślicznie wyglądasz w tych swoich uszytkach ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka z wykroju Papavero, zdążyła Zosia lodami zaciapkać, ale się udprało ![]() ________________________________________________________
33 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.