10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
a widzisz, zapomniałam o edycji sygnaturki. Już jest poprawiona ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Torbę wyhaftowałam i uszyłam. makową. Makowa panięka ![]() Haft jest na drelichu bawełnianym. Górna częśc torby, paski, podszewka i kieszeń na takiej dość sztywnej ale cienkiej bawełnie w kratę. A całość wygląda, jak widać. Kwiatki wyszły super, jak będzie lepsza pogoda spróbuję zrobić lepsze zdjecia, bo te nie oodają ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna torebeczka ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka śliczna..a te maki są boskie! Uwielbiam maki!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
mogę Ci je na czymś haftnąć kiedyś, jak chcesz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna torba. Taka wiosenna już ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Fajna wiosenna torba. Ładnie wykończona w środku. To chyba dlatego zima jakoś się nie ujawnia, bo u nas już całkiem wiosennie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torba ładna, ale hafty piękne ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
mam husqvarnę viking diamond
o formaty i te inne się nie martw - niedawno zrobiłam wpis na blogu listujący marki hafciarek i obsługiwane formaty - może sie przyda? http://hoopnfloat.blogspot.com/2015/02/3-formaty-plikow-czyli-jakie-pliki.html ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rawka, sama miałam na nią chrapkę...ale cóż, wówczas nie miałam jeszcze dobrze zorganizowanego programu co z nią zrobić.
Ale jakiš ładny maczek na torebce by się przydał. Pogadamy, jak się skończy kołowrotek. |
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.