Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wrócił mój owerlok z regulacji, więc mogłam na spokojnie dokończyć bluzkę dla syna. Bluzka jak bluzka, ale chciałam pokazać Wam wykończenia, jakie udało mi sie osiągnąć. Mistrzostwo świata to jeszcze nie jest, ale jak na trzecią czy czwartą wykończoną rzecz, to chyba nie jest tak źle, prawda?
--- Ostatnio edytowane 2014-02-20 23:24:57 przez Rawka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie ![]() Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Początki są trudne, ale najważniejsza satysfakcja z tworzenia własnych ubrań ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jest ok
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobrze ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
|
|
Wyznaję zasadę, że do środka nikt nie zagląda, więc... będzie dobrze.
![]() |
|
A dzisiaj uszyłam szynu spodnie. Spodnie jak spodnie, przerobione z moich starych ![]() Ale te kieszenie! Kieszeń wschodnia i zachodnia są to siedemnastowieczne mapy, idealne do wskazywania Madagaskaru, gdzie mieszka lemul katta, mamo, oraz Japonii, gdzie jest Godzilla ![]() Ru cały wpis na blogasku http://rawkab.pl/2014/03/21/geograficznie-skrzywione-porty-dla-przedszkolaka ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Z dzisiaj - bluza dla synka. Dzianina dresowa, farba do tkanin, żelazko, owerslok, maszyna, podwójna igła i gotowe ![]() Więcej na blogu, zapraszam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna bluza!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzięki ![]() Jestem zwłaszcza zadowolona z wykończenia, podwójna igła o rozstawie 4mm normalnie wykańcza dzianiny jak renderka ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.