Stara Gwardia
![]() |
2011-03-10 14:17:39 witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Witajcie ![]() Od jakichs 3 tygodni jestem szczesliwa posiadaczka maszyny do szycia (swojej pierwszej) i powoli sie z nia oswajam. W poszukiwaniu wiadomosci dotyczacych obchodzenia sie z maszyna trafilam na inne forum krawieckie, na ktorym uzyskalam mnostwo informacji bardzo przydatnych dla poczatkujacych, a niedawno przypadek skierowal mnie i do Was - od dluzszego czasu Was podczytuje i jestem tak oczarowana atmosfera tu panujaca, ze postanowilam sie tu "wprosic"... Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie... Przygode z szyciem zaczynam od najprostszych rzeczy, na pierwszy ogien poszla czapka dla rocznej corci, brakuje mi jeszcze lamowki i zatrzaskow, zeby ja wykonczyc. Z gory przepraszam za nieuzywanie polskich znakow, ale nie mieszkam w PL i nie posiadam takowej klawiatury... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
2011-03-10 15:46:45 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Tutaj zwykle jest słonecznie, może czasem przejdzie jakaś chmurka, ale niebo bez chmur bywa nudne. Witam na forum helen ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
2011-03-10 20:16:13 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Kłaniamy się, kłaniamy! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
2011-03-10 20:56:42 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Witaj helen!!!
|
|
Świeżynek
![]() |
2011-03-10 21:20:47 witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Witam i ja
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2011-03-10 22:36:54 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
i wzajemnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
2011-03-11 02:53:47 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Czy możesz nam zdradzić, Helen, w jakim ponurym kraju mieszkasz. Czyżby Anglia ??
Ale dobrze ,że masz maszynę, życzę sukcesów przy szyciu, bo wierz mi nie ma nic piękniejszego od faktu, że coś własnymi rękoma uszyłaś !!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
2011-03-11 11:27:49 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
nie, nie Anglia, jeszcze blizej, Niemcy... Ale ja mieszkam w miescie znanym z kiepskiej pogody - Hamburgu, tu bardzo czesto sie chmurzy, pada albo wieje ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
2011-03-12 19:45:25 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Helen bardzo się cieszę, że odpowiada Ci atmosfera panująca na forum ![]() Pierwsze koty za płoty, maszyna jest a więc do dzieła! Chętnie pomożemy wiec pytaj gdy pojawią się jakieś problemy/wątpliwości krawieckie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2011-03-14 22:32:12 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
wkleje swoje pierwsz "dzielo" ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-03-15 07:13:54 przez Susanna --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.