Administrator
![]() |
2011-03-15 07:15:44 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Śliczna i córa i czapeczka ![]() ![]() Może założysz swój wątek na podforum NASZE DZIEŁA ?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2011-03-15 16:23:54 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Jak patrze na Wasze dziela w wymienionym przez Ciebie podforum, to glupio mi zakladac wlasny watek z powodu takiej czapy... Moze jak uda mi sie uszyc cos wiecej... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
2011-03-15 20:31:32 Re: witam sie i ja tego pochmurnego, szarego popoludnia (moze chociaz u Was slonko swieci ;) )
|
Helen mówię Ci - to podforum działa motywująco wiec napewno na czapie nie poprzestaniesz :] Jednakże nie zmuszam, możemy poczekać aż coś jeszcze uszyjesz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.