21 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
O matko! No widziałam, czytałam i...zapomniałam
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przeurocze poduszki!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje nocne wypociny: szkolna spódniczka córci ( tutaj szkoły mają uniformy). W sklepie, gdzie je sprzedajă mieli wszystkie w tym samym rozmiarze , różniły się długością, więc kupiłam materiał i siě produkowałam.
Kieszeń boczna wszyta z użyciem tutka agaffek ( sto x dzięki). Niezbyt dokładnie uszyta, ale zganuam na stres, zmęczenie i późną godzině. --- Ostatnio edytowane 2015-03-03 00:19:56 przez Iwi --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna spódniczka i nic tam nie ma nie tak ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem, mało szyję. Ale wciąż walczę z doprowadzeniem domu do statusu...domu ;(. Jeszcze pewnie powalczę.
Pamiętacie kapelusze? Ja jeszcze do tej pory mam koszmary. Do sedna: czasami zdarza się klientka, która chce inicjał na wstążce. Super. Pod spodem pokazuję wam zdjęcie kapelusza, z inicjałami L.C.V. jest to kapelusz, który powędruje do samej pierwszej damy panamskiej. Wyobmacywałam z każej strony...zapewniam ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JA mojego domu też nie ogarnia, a jak ogarnę, to dzieci rozgartają. Kapelunio stylowy ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to Ci się Iwi fucha trafiła ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajny kapelusz.
I w związku z tym (szycie dla VIP-ów) momentalnie przypomniał mi się film "Krawiec z Panamy" ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-29 12:28:12 przez Benedek --- ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hahaha...no jeszcze nie aż tak...
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Nooo!!! Fiu fiu! ![]() Międzynarodowa marka! Nawet nie wiedziałem, że mamy takie sławy na forum! ![]() Gratulacje! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
21 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.