21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ufff...zmieniałam i zmieniałam ale i tak krzywo wkleja zdjècie ...grrr
szyta wczoraj w nocy tunika dla córy do szkoły na Święto Czarnej Rasy ( ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A czemuż to taka zmartwiona mina z powodu tego Święta? Według mnie to właśnie fajnie, że w szkole organizują takie wydarzenia!
A kostiumik bardzo fajny! No masajski prawie! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Buźka taka, bo nie ma święta rasy białej, żółtej czy czerwonej - jawna dtskryminacja rasowa!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajna panterka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajny kostium, materac super i świetny blat w kuchni (marmur?) ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Święto Czarnej Rasy ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczka, weterynarz?
LaGre, dwa lata ;(. Asiu, dzièki. I tak, to marmur- wymysł mojgo męża...nigdy więcej!! --- Ostatnio edytowane 2015-05-29 23:49:53 przez Iwi --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i jak dzieci radzą sobie w nowym klimacie /kraju/ kulturze? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jedno dziecię mam ( zdecydowanie za mało, ja z rodzicielek, ale druga połówka się przejęła ekonomią światową i się zablokował) raczej dobrze siè tu czuje. Hiszpański na poziomie lokalnych dzieciaków w jej wieku, zresztą tutaj zaczynała na serio edukację szkolną.
Klimat trochę ciężki, ale najtrudniejsze do zniesienia to brak rodziny i niemożliwość utrzymania normalnych kontaktów z "tubylcami". Różnice kulturowa nie di pokonania. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Strój świetny, ładnie się modelka w nim prezentuje (ponoć ładnemu we wszystkim ładnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.