21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ufff...zmieniałam i zmieniałam ale i tak krzywo wkleja zdjècie ...grrr
 szyta wczoraj w nocy tunika dla córy do szkoły na Święto Czarnej Rasy (  ) i materac na ławkę w prostej wersji. | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| A czemuż to taka zmartwiona mina z powodu tego Święta? Według mnie to właśnie fajnie, że w szkole organizują takie wydarzenia!
 A kostiumik bardzo fajny! No masajski prawie!  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Buźka taka, bo nie ma święta rasy białej, żółtej czy czerwonej - jawna dtskryminacja rasowa!! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| fajna panterka  na głowie chustka? masz ładną córcie, długo tam mieszkacie? ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| bardzo fajny kostium, materac super i świetny blat w kuchni (marmur?)     ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Święto Czarnej Rasy   ....To mi się ze zwierzętami kojarzy, ale to przez mój zawód wyuczony  ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Niteczka, weterynarz?
 LaGre, dwa lata ;(. Asiu, dzièki. I tak, to marmur- wymysł mojgo męża...nigdy więcej!! --- Ostatnio edytowane 2015-05-29 23:49:53 przez Iwi --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| i jak dzieci radzą sobie w nowym klimacie /kraju/ kulturze? ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jedno dziecię mam ( zdecydowanie za mało, ja z rodzicielek, ale druga połówka się przejęła ekonomią światową i się zablokował) raczej dobrze siè tu czuje. Hiszpański na poziomie lokalnych dzieciaków w jej wieku, zresztą tutaj zaczynała na serio edukację szkolną.
 Klimat trochę ciężki, ale najtrudniejsze do zniesienia to brak rodziny i niemożliwość utrzymania normalnych kontaktów z "tubylcami". Różnice kulturowa nie di pokonania. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|     Strój świetny, ładnie się modelka w nim prezentuje (ponoć ładnemu we wszystkim ładnie  Materac też  A blat też mi się podoba. ________________________________________________________ | 
21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook