21 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, Trauta...blat się ładnie prezentuje, bo dobrze go podeszłam.
Cokolwiek na nim postawisz i przesuniesz- zostawia rysy ![]() Jestem zdesperowana!! W łazience musiałam odnawiać, tak mi umywalki montowali, a wszystko nowe. Dodam, że lokalny profesjonalizm doprowadził do tego, że stałam się domowym hydraulikiem, stolarzem, malarzem i marmistą!! Nikomu nie można ufać !! Zdajesz sobie sprawę, jak to wszystko wygląda???!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takich "profesjonalistów" to chyba w każdym zakątku świata jest na pęczki.
Jak już nie robią dla siebie, to odwalają robotę na odczepnego. Jak się robi samemu, to satysfakcja większa ![]() W dzisiejszych na czasach na wszystkim się trzeba znać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Iwi, wygląda to ładnie. Mi się podobaja blaty kuchenne z marmuru. Nawet się przez chwile nad takim zastanawialiśmy, ale koszty nas przeraziły i ostatecznie zrobiliśmy tylko parapety. Rys nie zauważyłam, ale ślady po mokrych/gorących kubkach to niestety zostają i nie wiem, jak się tego pozbyć.
Trauta, no trzeba sie na wszystkim znać bo cwaniaków nie brakuje. Fakt tez, że jak sama zrobisz u siebie, to i satysfakcja ogromna. Ja pamiętam, jak kupiliśmy wielką szafę, którą z mężem i bratem po nocy składaliśmy, i jak na nią teraz patrzę to od razu mi się przypominaja te nasze nocne wariacje przy piwie i muzyce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asiu, trzebaby zobaczyć jak głębokie są te plamy.
Ja mam głębokie rysy, bo nikomu (z mężem włącznie) nie wydawało się, że trzeba coś ochronnego zakładać jak się cokolwiek ciężkiego kładło i przesuwało po blacie. Musiałam zakupić polerkě Makity z regulowană szybkością, dyski ścierające różnej grubości (od 80 do 1200) i proszek polerujący do użycia na końcu + szpachlę specjalną i impregnat. No i instrukcje z YT - już mi powinni jakiś dyplom dać czy coś, tyle się stsmtąd nauczyłam. Następnym razem optuję za stalą nierdzewnă, jeśli znajdziemy dobrej jakości. |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Stal nierdzewna też się rysuje. Wszystko się rysuje w gruncie rzeczy...
Tylko stal trochę łatwiej wyczyścić z plam od soli, detergentów i zacieków z chlorowanej wody - najlepsza do tego jest cola. ![]() A dzięki temu blatowi zdobyłaś kolejny fach! Od przybytku głowa nie boli! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz, wiem, że wsxystko siě niszczy i rysuje.
ale nic mi się tak bardzo podoba jak profesjonalna kuchnia. Zwłaszcza , że ja jestem pizzaiolo ![]() No tak, fach zdobyłam i to dość sprzedajny. --- Ostatnio edytowane 2015-06-02 14:45:38 przez Iwi --- --- Ostatnio edytowane 2015-06-02 14:46:25 przez Iwi --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny pies i ten jego fotelik ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Choco, niestety, piesiu nie mój ;(
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To nie zmienia faktu, że fajny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Choco, nie mogę siě doczekać aż moją psinkę zobaczę.
![]() A tymczasem uszyłam 3 podusie...niby proste bestie, ale się na nich poślizgnęłam. Wyliczyłam ładnie, wycięľam ślicznie, ale zszyłam niemal na śpiąco i źle zszyłam ;/...musiałam wszystko pruć i szyć od nowa . Ale udało się ![]() A w sumie jest ich 3. |
21 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.