25 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Rewelacja!   Podobają mi się zwłaszcza te kolorowe wstążeczki. Ten czarno biały w paski to chyba hybryda: zebro - żyrafa   ________________________________________________________ http://blackcandyproductions.wordpress.com
 www.facebook.com/blackcandyproductions | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| SŁODZIAKI ZWIERZAKI!    | |
| Stara Gwardia
 |  | 
|  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Kochani jesteście. Dziękuję Wam za to    Złego mocno nie krytykujecie... a fajne chwalicie (chyba troszkę ?)   Dziękuję za wyrozumiałość i motywację ! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Ależ Ty masz fantazję i talent! Prześliczne stworzonka   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dziękuję    To Wam pokażę jeszcze, moje ostatnie uszytki   ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| jakie urocze    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Powstaje pokaźna stadninka   ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Śliczne te koniki...sama bym się nimi pobawiła...aż się boję dziecku pokazać bo zaraz będzie chciała. | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dziękuję !
  Koniki, wykonane według autorskiego projektu  Te szmacianki są moim prawdziwym "konikiem"   Idzie zima, to więcej niż pewne. Więc zimno mi w uszy było, wiecie... a dredy noszę, i mało która czapka na moją głowę pasuje. Rzecz mało skomplikowana, a tak cieszy, i oczy i uszy moje   Taką samą uszyłam dla męża.... on też nosi dredy  Taka z nas rodzinka   .....odpowiadając na pytania - dziecko jeszcze dredów nie ma.... jak będzie chciała to sobie zrobi   ________________________________________________________ | 
25 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook