25 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny pomysł! Podziwiam dredziarzy ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Też podziwiam.
Ileż to trzeba mieć w sobie samozaparcia, żeby przez 15 lat się nie ostrzyc... A wygląda to naprawdę fajnie! Przynajmniej nie jakieś tam koafiury na lakier. Fantazja, uwolnienie stylów - oto, za czym jestem. Drażnią mnie te wszystkie blogerki, mieniące siebie "stylistkami", które nawet nie wiedzą, o czym mówią (piszą), a tymczasem wieje z ich blogów pustota i totalna ignorancja. Miałem przyjemność osobiście poznać Magdę, Jej córcię i męża - przesympatyczni ludzie! Zakręceni, nie przystający do "umundurowanego" świata. ![]() I tego się trzymajmy!!! ![]() PUNK'S NOT DEAD! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Jakże miło mi czytać. Zastanawiam się, czymże sobie zasłużyłam na tak miłe słowa ![]() nie przystający do "umundurowanego" świata. ![]() Bardzo miło mi było Ciebie poznać Zibiasz ![]() ![]() PUNK"S NOT DEAD ! ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Mówisz i masz! ![]() Tylko mi napisz, które wolisz - te mniejsze, czy raczej te dłuższe? Może nawet jutro się uda. ![]() Mam tego naprawdę dużo. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
A taka sama paczka jak ostatnio ? Trafiłeś w 10tkę ! Zabierać tubę ? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak byłam mała, mama mi na drutach zrobiła taką czapkę z dziurką na górze na kucyk ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ale ekstra pomysł! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Skoro jesteś zadowolona z tych materiałów, to już dam Ci więcej na zapas, czyli tuba i tak nie wystarczy.
Tym razem zapakuję to w pudełko po rolce folii. Jutro zadryndam i dam Ci znać, czy będę o jakiejś normalnej porze na rondzie. Dzisiaj niestety trochę się nam spiętrzyła robota, chociaż robiliśmy nawet w niedzielę... Na jutro też się zapowiada ostro, ale z przerwą i być może wtedy uda mi się wyrwać na te 1,5 godzinki, żeby Ci podwieźć paczkę. Jutro się rozpatrzę w sytuacji i zadzwonię. ![]() Sporo zależy od tego, ile drukarze zdążą wydrukować przez noc. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
ok, nie chcę Cię specjalnie fatygować ![]() ![]() ![]() hmmmm.... może zajumać wózek z Lidla.... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Rozpędzona ... siedzę po nocach, wtedy jest tak spokojnie ![]() Trochę zabawkowo ostatnio. Dziś mam dwie lale ![]() ________________________________________________________
|
25 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.