25 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super są te sowy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też myślę, że świetne sówki ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki !
Sowa, sowa mądra głowa ![]() ![]() A tymczasem w pracowni wre.... totalnie popłynęłam w temacie zabawkowym. Nowe kostki sensoryczne, z metkami, kolorami i fakturami. Szeleszczą, grzechoczą, i stymulują. Wypełnione wkładem syntetycznym wymieszanym z pestkami ..... wiśni ![]() Z cyklu "takie tam" kolorowe ![]() Pozdrawiam ! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sama bym sié taką pobawiła
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę działa odstresowująco ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajne kostki, moja mała ciągle żuje te tasiemki ![]() ![]() A co do macania, hmmmm, musisz koniecznie pomyśleć, w takim razie, o wersji dla dorosłych ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Hehe! A mnie z kolei doprowadza do szału to strzelanie z folii... ![]() Tzn. kiedy ktoś strzela, bo ja sam nigdy tego nie robię... I nigdy nie mogłem pojąć, jak to może kogoś uspokajać?! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to folia bąbelkowa uspokaja????, ja czasem strzelałam jak głośnego sąsiada chciałam wnerwić wieczorkiem - niosło się, że hej ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz, to nie jest do uspokojenia, to jest do odstresowania. Jak upuszczajia powietrza przez zęby czy przeklinanie ino w niewinnej formie
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też się przyznaję do strzelania, ale w celu wykończenia przeciwnika jego bronią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kostka świetna! ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
25 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.