25 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Super są te sowy    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Też myślę, że świetne sówki  ________________________________________________________ Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dzięki !
 Sowa, sowa mądra głowa  już mam koncepcję na inną formę sówek   A tymczasem w pracowni wre.... totalnie popłynęłam w temacie zabawkowym. Nowe kostki sensoryczne, z metkami, kolorami i fakturami. Szeleszczą, grzechoczą, i stymulują. Wypełnione wkładem syntetycznym wymieszanym z pestkami ..... wiśni   Z cyklu "takie tam" kolorowe   Pozdrawiam ! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Sama bym sié taką pobawiła   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Naprawdę działa odstresowująco   mam taką jedną wystawową... kto by nie przyszedł zawsze ją maca, i z rąk wypuszczać nie chce  Jest miła. Te porozrzucane pestki w środku fajnie macać  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ale fajne kostki, moja mała ciągle żuje te tasiemki   W sumie w każdej zabawce najciekawsze dla niej są metki   A co do macania, hmmmm, musisz koniecznie pomyśleć, w takim razie, o wersji dla dorosłych  Taka alternatywa dla folii bąbelkowej  ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| 
 Hehe! A mnie z kolei doprowadza do szału to strzelanie z folii...   Tzn. kiedy ktoś strzela, bo ja sam nigdy tego nie robię... I nigdy nie mogłem pojąć, jak to może kogoś uspokajać?!  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 A to folia bąbelkowa uspokaja????, ja czasem strzelałam jak głośnego sąsiada chciałam wnerwić wieczorkiem - niosło się, że hej  ________________________________________________________ Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zibiasz, to nie jest do uspokojenia, to jest do odstresowania. Jak upuszczajia powietrza przez zęby czy przeklinanie  ino w niewinnej formie | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Też się przyznaję do strzelania, ale w celu wykończenia przeciwnika jego bronią    Zibiasz musisz spróbować, zobaczysz jaka satysfakcja, jak się ktoś wkurza, że mu pstrykasz nad uchem. Jak niekumaty to niech ma  . Raz dwa się odstresujesz   A kostka świetna! ________________________________________________________ Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... | 
25 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook