25 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
jaki słodki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześliczny!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zakochałam się ![]() A poniewierał mi się taki kożuszek, to wyrzuciłam.Mam nadzieję, że dzieci nie zauważą, bo już nie wyrabiam z ich pomysłami ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-11-03 16:57:23 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rewelacyjny konik! ![]() ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki Wam za tak dobre słowa !
Niteczka 82 tak to już jest, raz zrobisz później się nie wywiniesz... ![]() ![]() black_candy jedni szyją torby, inni robią biżuterię, i nie każdy wszystko potrafi ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nowe twory wyszły spod rąk moich. W ramach ćwiczeń szycia ręcznego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawe, ja się przymierzam do tego baranka:
http://manualni.pl/jak-uszyc-baranka-z-recznika-i-rekawiczek/ tylko ciężko wynaleźć takie puchate rekawice i korpus... ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
fajny, pokaż jak zrobisz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba będzie trzeba pokombinować, na razie szukam potrzebnych materiałów po SH i raczej jak trafie tam na coś to dopiero będę szyć. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Dziś chcę Wam pokazać nowe zabawki dla najmłodszych jakie w ostatnim czasie uszyłam. Podobne do żyrafy, jednak mogą być też dinozaurami roślinożernymi ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-11-13 19:55:33 przez galganekart --- ________________________________________________________
|
25 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.