25 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja forumowa koleżanko,
Wiem, że się starasz. Użyłaś szwu francuskiego. Szew francuski to taki szew, takie "czary mary", które bardzo ładnie chowa siepiący się brzeg do środka i zamyka go w środku. Fides --- Ostatnio edytowane 2014-09-16 13:53:50 przez Fides --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Oczywiście chodziło mi o szew francuski, ścieg francuski kojarzę z robótek drucianych ![]() ![]() Poprawiłam, żeby innych nie raziło ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-09-16 15:57:16 przez galganekart --- --- Ostatnio edytowane 2014-09-17 09:44:36 przez galganekart --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ostatnio mało mam czasu, ale ciągle tu jestem. Patrzę i podziwiam Wasze poczynania, czas niestety ogranicza mnie w tworzeniu.
Bardzo lubię tiulowe spódniczki. Myślę, że sama sobie taką zrobię... a póki co, produkuję wersie mini dla maluchów. Mój ostatni wyczyn, mała, czarna, tiulowa, i mam nadzieję dziewczęca. Zobaczcie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ech, ja też czasu mam mało, więc Cię rozumiem, fajna spódniczka, mała wygląda rewelacyjnie!
![]() |
|
Fajniusia i taki..niekonwencjonalny kolor dla dziewczynki
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki !
Właśnie tak się zastanawiałam nad tym czarnym.... Ale finalnie bardzo mi się podoba, a Mania bardzo lubi spódniczki... a kolorystycznie jej jeszcze wszystko jedno, zatem korzystam ![]() Jest duży plus, tego koloru... córka bez ograniczenia może bawić się w piasku, ziemi, i przy innych "babkach", na ciemnym nic nie widać ![]() Pozdrawiam ! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Magda, twoja spóniczka dla còrci mnie zainspirowała do stworzenia podobnej dla mojej.
Jak będzie gotowa to wstawìę zdjęcie. |
|
Stara Gwardia
|
|
Jakże miło mi to słyszeć Iwi ![]() Koniecznie pokaż, jak skończysz ! Pozdrawiam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jestem !
Robi się zimno.... cóż zaczynam oswajać się z myślą, że będzie zima, pomyślałam zatem o ciepłej podwójnej czapce z dzianiny dresowej, do kompletu powstał komin. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadzam się z wpisem wyżej. Słodkie. ![]() ________________________________________________________
|
25 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.