Świeżynek
|
|
Przedstawiam "Rodzaje tkanin i dzianin i ich zastosowanie"
Zapraszam do pobrania załącznika (10 stron) w formacie .pdf Specjalnie dla eKrawiectwo.net --- Ostatnio edytowane 2014-06-17 16:44:36 przez Sebastian --- |
|
Administrator
|
|
O super dzięki ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Świeżynek
|
|
Proszę bardzo
W miarę możliwości będę robić takie cudeńka dla Naszego forum Ewentualne korekty proszę na PW - aby nie zaśmiecać forum. |
|
Stara Gwardia
|
|
Super,bardzo przydatne
|
|
Świeżynek
|
|
Dziekuje za to ! Bardzo fajne kompedium dla poczatkujacego !
) |
|
Świeżynek
|
|
przejrzalam rodzaje tkanin i ich zastosowanie ale mam pytanie, jaki jest material na kolderke anty alergiczna na wierzch? Tzn moj producent mi podaje mikrofibra ale jaka ? co to jest konkretnie?
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Może o coś takiego chodzi? http://allegro.pl/tkanina-mikrofibra-poscielowa-4-kolory-220cm-szer-i5247978789.html
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mikrofibra, czyli materiał stworzony z mikrowłókien. Surowcem są najczęściej polimery syntetyczne. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Ale przydatne! Dziękuję
|
|
Świeżynek
|
|
Mikrofibra jest materiałem dosyć śliskim, i na pewno nie przyjmuje kurzu jak bawełna. Ja z niej szyje zasłonki, ale nie bardzo marszczone, bo właśnie jestem alergikiem.
Ps. Zestawienie tkanin super, na pewno skorzystam! --- Ostatnio edytowane 2016-10-03 15:14:22 przez Dorcia --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.