Stara Gwardia
![]() |
|
Jest na to prosty sposób,ale muszę porobić zdjęcia.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Coś mi się zdaje, że czerwony kolor czcionki jest zarezerwowany dla administracji! ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-07-05 19:13:32 przez mamamarta --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie masz lepszego wytłumaczenia.
Sama sobie zprzeczasz. Próbowałam się udzielać,ale nie dorosłam do twoich umiejetności językowych.Spokojnie się wycofałam,ale obserwuję. Nie denerwuj się, bo się wyeksploatujesz. Z poważaniem . Małgosia. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Malgosiu, chętnie zobaczę, jak można sobie poradzić z falowaniem przy szyciu skosów. Czekam cierpliwie na zdjęcia.
Fides |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wiesz co, Małgosiu? Pielęgnuj sobie swoje fobie sprzed ponad dwóch lat. Mam je gdzieś. Zakładam sobie "psychofiltr" na twoje wpisy.
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czerwony kolor czcionki zarezerwowany? Dlaczego jest w takim razie taka opcja? Z jakiego powodu jest dostępny?
Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czekam na zdjęcia ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
.
--- Ostatnio edytowane 2014-10-07 17:34:24 przez myszek67 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Sprawdziłam, na tym forum w regulaminie nie ma nic na temat zarezerwowania czerwonego koloru czcionki dla administracji. ![]() Przepraszam i zwracam honor. P.S. Moja sugestia wynikała stąd, że na większości forach ten kolor jest do wyłącznego użytku administracji. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po dwóch latach zmieniłaś zdanie?A ja nie rozumieć ,co to "Psychfiltr", "stalking",bo ja nie rozumieć polski język. Ja się dopiero uczyć.Ja szukać w polski dictionary "stalking" i psychfiltr i nie znaleźć.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.