Świeżynek
![]() |
|
Iwi ja na razie nic nie mam w swoim portfolio. Na ten moment bawiłem się w naprawiacza
![]() ![]() Co do twoich prac to bardzo ładne ![]() Myszek67 dzięki za podpowiedź ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]()
Dziękuję. Jeśli masz już doświadczenie w temacie, to podpowiedz coś od czasu do czasu, proszę. |
|
Świeżynek
![]() |
|
W przyszłym tygodniu przyjedzie moja Juki
![]() To Iwi na pewno coś będę podpowiadać i dawać ciekawe linki ![]() Tak apropo maszyny i akcesoriów gdzie najwięcej ich jest do Juki? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No w tym nie pomogę. Nie mam do czynienia z tą marką.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oprzyrządowania można kupić np.w ,, Strima ,, w ,, Contec,, w Łodzi.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za info
![]() Jeśli ktoś ma Juki to chciałbym aby ktoś podał mi numer fona i chciałbym porozmawiać z innym użytkownikiem aby pierwszego dnia jej nie popsuć. ![]() Będę bardzo wdzięczny. Dziękuję |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Chwytacz moze zablokowac sie w skutek wplatania nitki i wtedy kolo bedzei rowniez zablokowane, zdarzylo mi sie kilkakrotnie. Propouje ogladanc dokladnie ten filmik i nauczyc sie wyplatwania nici z chwytacza, jest to w sumie proste.
https://www.youtube.com/watch?v=f35EFk3cuuA Ps; jak widac na filmie, tam wystarczy jedna mala niteczka, ktorej golym okiem moze nawet nie byc widac ! --- Ostatnio edytowane 2015-10-27 21:30:34 przez _JUKI_ --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam
Czy jest możliwość modyfikacji ddl... na system potrójnego transportu?? Ewentualnie jak ktoś chętny sprzedam ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.