68 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O tak wielkie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna bluzeczka Ci wyszła, ogromnie podoba mi się ten delikatny kolor materiału.
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia naprawę świetnie Ci poszło, widać, że masz "smykałkę" do tworzenia własnych form - rozwijaj tę pasję ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne
![]() I bluzka i mała czarna ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ania, to Twoja zasługa, bo jak ja zaczelam tworzyc forme, to mi wogole nie przyszlo do głowy, zeby skleic pionowe zaszewki.
Wczoraj zrobiłam kolejna forme na sukienke z paapvero, bo drukarka mi nie chce drukowac. Tez w podobny sposob, jak przy bluzce. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hm, niezle musialam sie nakopac, zeby wątek swój znalezc... ![]() Sylwestrowa nr 1. z papavero jako codzienna. Z dzianiny - wiec nie wymaga zamka. Kolor róz i ciemny granat. Troche krotka wyszla. I mam wrazenie, ze powinnam bardziej pachy podciac z przodu - moze troche psuje efekt ogolny, ale za to rekaw wygodny ![]() Mimo wszystko jestem nią zachwycona, tak mi sie podoba!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, jest rewelacyjna ![]() ________________________________________________________
|
68 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.