68 stron: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękna sukienka i moim zdaniem nie za krótka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękna sukienka, rękawy super kolory też i świetnie poprawiłaś dekolt, bo w oryginale jakby odstawał. Zazdroszczę Ci umiejętności
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stokrotko, ja nie drukowalam wykroju z papavero, tylko zrobilam swoj wlasny zgodny z moimi wymiarami. Wyszlam z zalozenia, ze przy takich licznych cieciach na gorze sukienki trudno byloby mi to dopasowac do kogos tak niewymiarowego, jak ja ![]() Powiem Wam, ze naprawde warto sie poswiecic i ja uszyć, bo zwraca uwage innych osob ![]() ![]() I mam wrazenie, ze wydłuza sylwetke, a na pewno od pasa w dół ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-23 13:37:38 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no pieknie Ci wyszla ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wyglądasz w niej bombowo bardzo mi się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieki za wszystkie mile slowa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już na blogu Twoim pisałem, świetna ta sukienka! No i figurę masz fajną ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O tak sukienka jest przeurocza ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka wygląda bardzo ładnie i dobrze w niej wyglądasz tylko powiem teraz jak do moich dziewczyn nie garb się !!! ...bo mam wrażenie ze jesteś lekko przechylona do przodu ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
68 stron: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.