68 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam dosc duze skrzywienie kregoslupa, skolioze piersiową, ramiona opuszczone i do przodu rzeczywiscie. A ostatnio plecy jakies niemilosiernie zestresowane. No ,ale coz, jak sie w jeden rok tak uroslo ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szyjesz coraz odważniej i naprawdę dobrze Ci to wychodzi ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Monia!!!! właśnie zbieram szczęke z podłogi!!!
Sama zrobiłaś wykrój???? Ty jesteś zdolniacha, a ja w ciężkim szoku. Sukienka rewelacyjna. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
...ups ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka z Burdy nr 122, tym razem pasy są w kontrastowych kolorach.
Ale - nie moge w nia wejsc, bo za mocno scielam z tylu przy zamku. Poza tym zapomnialam przedluzyc odpowiednio, bo to wykroj na male kobietki był. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No to dodaj jeszcze pasek wzdłuż zamka - i już! Szkoda sukienki!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Albo zrób spódnicę. Fakt szkoda sukienki ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Monia sukienka jest EXTRA ciuszkiem!!!Jedyne rozwiązanie jakie ja widzę to wymiana górnych części przodu i tyłu bo tam się nie mieścisz.Oczywiście jeżeli masz jeszcze ten ciemno-brązowy materiał który jest na gorze sukienki.Miłego prucia!!!!Pa!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Heh, dzieki Trinny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widzę że zmodyfikowałaś krój sukienki , bo tam tył był całkiem inaczej. Spróbuj ją przerobić bo szkoda, tyle pracy w nią włożyłaś.A tak poza tym, fajna wyszła. ![]() ________________________________________________________
|
68 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.