68 stron: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawa jestem czy ją poprawisz,czy masz na tyle cierpliwości.
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba skonczy jednak jako spodnica ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
jako absolutna fanka tunik mówię PIĘKNA!!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Monia weż się w garść!!!Ta sukienka nie może skończyć jak spódnica!Jest taka ładna!!!Popraw ją trzymam kciuki na pewno się
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Monia fajna sukienka - naprawdę jej szkoda więc kombinuj dziewczyno! ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rety, ta sukienka z różnych tkanin bardziej mi się podoba niz model w Burdzie. Jestem zbyt zielona by cokolwiek doradzac ale nie poddawaj się - moze znjadziesz jakis sposob na nią ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A może by tak wszyć kliny pod pachami i jeśli trzeba pod spodem rękawa? Może to całkiem fajnie wyglądać, a nie jest aż tak bardzo pracochłonne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No wlasnie myslalam o takich klinach z tylu rekawa moze nawet z kontrastowego materialu. Zobaczymy, moze jednak zrobie spodnice, bo mam chyba tylko ze dwie sztuki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Golfik z Burdy.
Czesc golfowa krojona z caloscią, potem zawinieta do srodka i przyszyta do szwow na boku szyi.Rekawy i dol wykonczone sciegiem ksiezycowym. --- Ostatnio edytowane 2012-02-07 18:57:04 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wspaniale ![]() ________________________________________________________
Elwira |
68 stron: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.