68 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
W tym zestawie szalenie elegancka. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jednak spodniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na blogu pisałem, ale jeszcze raz napiszę, że uratowałaś sukienkę i nie poszła całkiem na marne i na wieczną przeróbkę. Brawo za wytrwałość! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo mi się podoba ! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja juz na blogu chwalilam ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Monia a ja to jak Cię spotkam.....to przez kolano ....i wiesz lanie dostaniesz!Sukienka była zaj....................................................................a Ty coś odwaliła?????Dobra,dobra spódniczka też fajna........ale ja byłam sercem za sukienka i za tym,że się postawisz i poprawisz a Ty co?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spódniczka wyszła bardzo fajna.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeżeli tylko będziesz w niej chodziła, to warto było ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale wersja sukienkowa wyszla mi jakas taka na starszawe panie...ja wiem, ze juz nie te lata, no ale zawsze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też się podobała jako sukienka, ale spódnicy nie sposób zarzucić nic oprócz tego że powstała dzięki sukience
|
68 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.