68 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnica zakladana kopertowo na szerokim pasku, dosc mocno marszczona z przodu.
Ta trzecia zielona robiona byla na probnym materiale, a ost zdjecie pochodzi z katalogu BonPrix, ktorym sie inspirowalam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spodnica super, na pewno lapsza niz ta z katalogu ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie ci idzie, Monika!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co Ty mowisz? A moja kolezanka zamawia duzo w BP i sobie chwali! Mnie sie wizulnie ta z BP baaardzo podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super uszyta ,bardzo mi się podoba! To prawda,że w bon prix można dostać całkiem fajne rzeczy! Zamawiałam kilka dla córek i były nawet dobre gatunkowo.Problem jest jedynie z rozmiarami i dlatego wolę zawsze przeczytać najpierw opinie. ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, podobno sa za duze w wiekszosci, trzeba czytac opinie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Co tam BP Monia tu poszalała!!!Jak ładnie Ci w niej!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to moze tylko ja mialam niemile przezycia z BP, a w zasadzie z kiepska jakoscia rzyczy tam zakupionych (wiecej nie kupie), a rozmiary rzeczywiscie sa za duze podane ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
świetna jest!!
Bardzo mi sie podoba ![]() pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rewelacja ![]() ________________________________________________________
Asia |
68 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.