68 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zachwycam się nią ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne te paski ze skosa cięte. Ma charakterek dzięki temu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Normalnie, Monia nie nadążam za Tobą
![]() Kolejny uszytek i kolejne ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Raz zalozylam i tak sie spodobala pani z rehabilitacji, na ktora chodze, ze ja ode mnie kupila! A co tam, uszyje sobie 10 innych ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No to super ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
Ale ładna
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo fajny ten Twoj nietoperek - możesz byc teraz BatGirl ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie ma to jak nietoperz na wiosnę ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahah świetne i trafne podsumowanie ![]() Monia to kobieta o wielkim sercu - nie dość, ze świetnie uszyła bluzkę to jeszcze ofiarowała ja Pani rehabilitantce ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O wielkim sercu... dzisiaj sie pani rehabilitantka w nia ubrala i myslalam, ze mnie szlag trafi bo dopiero jak zobaczylam jak na kims wyglada, to mi sie zachcialo takiej samej ![]() ________________________________________________________
|
68 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.