Wersja do druku

68 stron: « < 47 48 49 50 51 52 53 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Oj ładna, ładna. Jak ja lubię czerwony.
O ja tez baaaardzo lubię czerwony, a ty masz taką śliczną sukienkę:)
Mistrzyni Krawiectwa
No no widzę że się tu dzieje, a ja jak ten przysłowiowy szewc bez butów nie mam czasu nic dla siebie uszyć, bo albo klientki albo córki :beczy: świetne spódniczki, bluzeczki, sukienki, zazdroszczę garderoby, ale ja przecież muszę najpierw oponkę po zimie zgubić bo będzie nieciekawie wyglądać pod sukienką a potem sobie szyć :D:D:D jeszcze raz moje wyrazy uznania Monia :okok:
ale super:D
Zaaklimatyzowany
:oklasky: Po prostu rewelacja!
http://monikamagdalena.blogspot.com/ napisał w dniu 2012-04-11 18:27:51:
Nie wiem może to kwestia czucia się w kolorze, na jasnej cerze widać wypieki, i to czerwone polisie na buzi i czerwona sukienka...choć strasznie mi się taka krwista czerwień podoba. Powodzenia na kursie:]
Ja tez mam czerwone pulaski, ale od czego sa dobre podklady!
Chodze na ten kurs i tam dostajemy obiad, pączki, drozdzowy, stawiaja przez nami talerze z ciasteczkami, a po poludniu wracam do domu i znowu jem obiad i zaraz prawie kolacje...
Czuje ze na boczkach zrobilam sie jakas taka miękka...powoli znika mi wciecie:boisie:

--- Ostatnio edytowane 2012-04-12 18:52:12 przez monikowo ---
Jesteś zgrabna i fajne szyjesz sobie ciuszki.
Powodzenia na kursie i zdecydowania do otwarcia własnego biznesu
:papa:
Ależ rewelacyjnie wyszła Ci ta czerwona sukieneczka !!! A wiem z doświadczenia,że trudne jest szycie z takiej marszczonej dzianiny, bo to "cholerstwo" żyje i nieraz wymyka się. Ale uszyłaś naprawdę profesjonalnie i świetnie leży na Twojej pięknej figurze. Ile bym dał, aby moje niektóre klientki miały takie kształty!! Chciałem kiedyś zaproponować mojej szefowej, aby udzielała rabatu dla klientek o ładnej figurze, ale ugryzłem się w język. Bo co są winne panie, które mają trochę więcej "kochanego " ciała ?
I bardzo mi było wstyd, że taka głupia myśl mi przyszła do głowy, przecież każda kobieta chce wyglądać elegancko, a moim "psim" obowiązkiem jako krawca jest pomóc takiej klientce, poprzez krój i szycie zniwelować pewne mankamenty.Ale pomimo to, jak mam do czynienia z klientką o ładnej figurze, jak Twoja i szyję dla niej jakąś ekstra kieckę, to potem długo nie można oderwać wzroku.....

68 stron: « < 47 48 49 50 51 52 53 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.