68 stron: « < 47 48 49 50 51 52 53 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj ładna, ładna. Jak ja lubię czerwony. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O ja tez baaaardzo lubię czerwony, a ty masz taką śliczną sukienkę
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No no widzę że się tu dzieje, a ja jak ten przysłowiowy szewc bez butów nie mam czasu nic dla siebie uszyć, bo albo klientki albo córki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ta czerwień i sukienka!! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
ale super ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super wyglądasz w tej czerwonej sukience!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Asia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tez mam czerwone pulaski, ale od czego sa dobre podklady!
Chodze na ten kurs i tam dostajemy obiad, pączki, drozdzowy, stawiaja przez nami talerze z ciasteczkami, a po poludniu wracam do domu i znowu jem obiad i zaraz prawie kolacje... Czuje ze na boczkach zrobilam sie jakas taka miękka...powoli znika mi wciecie ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-12 18:52:12 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękna Moniko,przepiękna ,nie narzekaj na boczki bo ze zdjęcia wynika,że ich nie masz ![]() Jesteś zgrabna i fajne szyjesz sobie ciuszki. Powodzenia na kursie i zdecydowania do otwarcia własnego biznesu ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ależ rewelacyjnie wyszła Ci ta czerwona sukieneczka !!! A wiem z doświadczenia,że trudne jest szycie z takiej marszczonej dzianiny, bo to "cholerstwo" żyje i nieraz wymyka się. Ale uszyłaś naprawdę profesjonalnie i świetnie leży na Twojej pięknej figurze. Ile bym dał, aby moje niektóre klientki miały takie kształty!! Chciałem kiedyś zaproponować mojej szefowej, aby udzielała rabatu dla klientek o ładnej figurze, ale ugryzłem się w język. Bo co są winne panie, które mają trochę więcej "kochanego " ciała ?
I bardzo mi było wstyd, że taka głupia myśl mi przyszła do głowy, przecież każda kobieta chce wyglądać elegancko, a moim "psim" obowiązkiem jako krawca jest pomóc takiej klientce, poprzez krój i szycie zniwelować pewne mankamenty.Ale pomimo to, jak mam do czynienia z klientką o ładnej figurze, jak Twoja i szyję dla niej jakąś ekstra kieckę, to potem długo nie można oderwać wzroku..... |
68 stron: « < 47 48 49 50 51 52 53 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.