68 stron: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzianina czerwona z artex8 jest suuuper, naprawde, nie masz sie czego bac. Ja szylam z niej te czerwoną marszczoną sukienke, to jedna z fajniejszych dzianin, jakie mialam- do szycia i do noszenia.
Te pomaranczową kupowalam w Koninie, w sklepie stacjonarnym. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja widzę, że maszyna z Lidla nieźle się sprawuje. Naprawdę fajne dziełka. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Daje rade, mimo ze te ostatnia pomaranczowa dzianine nie szylo sie zbyt łatwo. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna i kolorek śliczny!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Monika, wiem,że się powtarzam, ale dziewczyno nie nadążam za Tobą, no nie nadążam
![]() Bluzka fajna, a kolor cudny ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
1 klasa!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie szkodzi, ze sie powtarzasz, hihihi ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia nietorperki modne, koleżanka wczoraj mi mówiła, że kupiła sobie nietoperza. Fajny ten Twój nietoperz ma kolor - bardzo energetyczny i radosny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Naszyjnik sutasz i chabrowa sukienka z lureksu. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wzięło cię na sutaszową biżuterię ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
68 stron: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.