68 stron: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
podziwiałam tez na blogu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka świetna a naszyjnik ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Monik pierwszy sutasz? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podziwiam cierpliwośc nad sutaszem, bo chyba sporo pracy kosztował. Naszyjnik piękny. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kiedys w ferworze zachwytu sie nakupowało, to teraz trzeba robic ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wczesniej byla tylko zawieszka, w sumie takie początki początków. Teraz tez poszlam na łatwizne i kupilam duze perelki zamiast tych malusienkich koralikow.... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka, bizuteria, jeszcze tylko nauczysz sie robic buty i bedziesz sama sie odziewac od stop do glow ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Komplecik super do siebie pasuje ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Administrator
![]() |
|
Ale to dopiero początek! Bardzo, bardzo fajnie Ci wyszedł, jestem pełna uznania bo nie mam cierpliwości do takich maleństw ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe, butów raczej nie ![]() ________________________________________________________
|
68 stron: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.