68 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
|
Stara Gwardia
|
|
|
Nie pozostaje Ci nic innego, jak zrobić jeszcze ładniejszą...
Albo! Zrób z paskami po drugim skosie! Jak pójdziesz na zabiegi, to... --- Ostatnio edytowane 2012-03-22 21:04:00 przez Dark --- |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Świetna bluzka!!!
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
dzisiaj sie pani rehabilitantka w nia ubrala i myslalam, ze mnie szlag trafi bo dopiero jak zobaczylam jak na kims wyglada, to mi sie zachcialo takiej samej trzeba bylo sie nam tu najpierw pokazac, to od razu bysmy Ci napisali, jak super w tej bluzce wygladasz --- Ostatnio edytowane 2012-03-22 21:16:34 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
|
już podziwiałam na Twoim blogu. Nie rób więcej takiej głupoty i nie rozdawaj takich fajnych ciuszków...toż to szkoda ogromna. ________________________________________________________
zapraszam na mój blog: http://ignacynka.blogspot.com/ |
|
|
Administrator
![]() |
|
Oups... przykro mi... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jesli tkanina jeszcze bedzie, to uszyje sobie druga, jesli bedzie...
A zabiegi dzisiaj skonczylam Sus, nic nie szkodzi, przeciez nie dostala jej za darmo, w koncu szycie tez kosztuje ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
No nie to, żebym Ci życzył zabiegów, ale jeśli na nich tak dobrze idą Twoje uszytki, to może warto wziąć jeszcze kilka?
|
|
|
Administrator
![]() |
|
Racja, racja ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Czerwona marszczona sukienka z dzianiny ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Bosska!!!! ________________________________________________________
Elwira |
68 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook