68 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie pozostaje Ci nic innego, jak zrobić jeszcze ładniejszą...
Albo! Zrób z paskami po drugim skosie! ![]() Jak pójdziesz na zabiegi, to... ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-22 21:04:00 przez Dark --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna bluzka!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzisiaj sie pani rehabilitantka w nia ubrala i myslalam, ze mnie szlag trafi bo dopiero jak zobaczylam jak na kims wyglada, to mi sie zachcialo takiej samej ![]() trzeba bylo sie nam tu najpierw pokazac, to od razu bysmy Ci napisali, jak super w tej bluzce wygladasz ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-22 21:16:34 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
już podziwiałam na Twoim blogu. Nie rób więcej takiej głupoty i nie rozdawaj takich fajnych ciuszków...toż to szkoda ogromna. ________________________________________________________
zapraszam na mój blog: http://ignacynka.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Oups... przykro mi... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jesli tkanina jeszcze bedzie, to uszyje sobie druga, jesli bedzie...
A zabiegi dzisiaj skonczylam ![]() Sus, nic nie szkodzi, przeciez nie dostala jej za darmo, w koncu szycie tez kosztuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No nie to, żebym Ci życzył zabiegów, ale jeśli na nich tak dobrze idą Twoje uszytki, to może warto wziąć jeszcze kilka?
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Racja, racja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czerwona marszczona sukienka z dzianiny ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bosska!!!! ________________________________________________________
Elwira |
68 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.