68 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Czerwień rządzi! ![]() Ślicznie ci w niej! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna sukienka, oglądałam ją na blogu. Wyglada na wygodną. No i zaiste kolor ma soczysty. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
O!!!bombowa sukienka ślicznie w niej wyglądasz i ten kolor pasuje do ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOo kurcze!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A widzisz Monik :> Mówiłam, że ślicznie Ci w czerwieni ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja się zawsze obawiam czerwieni, bo mam jasną cerę ale Ty niesamowicie wyglądasz i ta sukienka, marszczenia ...zajrzałam do tego sprzedającego co na blogu poleciłaś i rzeczywiście fajne i niedrogie tkaninki ma, tylko czekam aż coś z granatem wystawi:] ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Też taką chcę
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jesli masz jasna cere, to powinno Ci tez dobrze byc w czerwonym.
Co do sklepu artex i tkanin, to dobrze jest najpierw poprosic o probki. Ja zamawialam z tego samego gatunku czerwoną dzianine i jeszcze zielona oliwke. Ta czerwona jest fajna, nadaje sie na sukienki i bluzki, a ta zielona to jak jakas dzianinowa podszewa, bardzo sliska, zupelnie inna. Dzieki dziewczyny za mile slowa. Jak tak chwalicie to mam wyrzuty sumienia, ze ostatnio nic nowego nie uszylam i raczej nie uszyje. Chodze na kurs unijny, bite dwa miesiace, skoncze dopiero 31 maja, ale moze wreszcie sie odwaze i zaloze cos wlasnego. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem może to kwestia czucia się w kolorze, na jasnej cerze widać wypieki, i to czerwone polisie na buzi i czerwona sukienka...choć strasznie mi się taka krwista czerwień podoba. Powodzenia na kursie:] ________________________________________________________
|
68 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.