Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Jestem tu nowa i chciałam się przywitać i przedstawić:) Moja przygoda z szyciem trwa już kilka lat ale nigdy nie była to poważna przygoda. Teraz zamierzam to zmienić i zacząć realizować swoja pasję, na którą zawsze brakowało mi czasu. I paradoksalnie zaczynam w momencie kiedy będę miała najmniej wolnego czasu, bo niebawem przyjdzie na świat moja wyczekana córcia. Zapraszam też do siebie: http://smakszycia.blogspot.com/ tam rwónież zaczynam:)
Stara Gwardia
Witaj!
Stara Gwardia
Cześć ja w kwietniu zostanę ojcem. Przed nami podobne wyzwania.

Arek
Świeżynek
Dzięki za miłe powitanie.

Modniak, to jesteście teraz na półmetku, ten najgorszy I trymestr macie już za sobą, teraz to już z górki:) gratuluje i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie:)
Stara Gwardia
Trzymam kciuki za CIebie i córcię. Widziałam fajne bluzki z takim namalowanym bobasem,co tak jakby wyglądał z brzuszka hihi. Mąż mi obiecał,że jak będę w ciąży to mi kupi na cały tydzień koszulek :D Mogę tu zamieścić poglądowe zdjęcie? Takiej bluzki? Bo są urocze, w Polsce chyba nie ma :(
Niteczka82 pewnie, pokazuj zdjęcia. Chętnie zobaczę:) Generalnie będąc w ciąży ciężko się fajnie ubrać. Dla niektórych producentów kobieta w ciąży jest jak dziecko i trzeba jej ciuchy ozdobić dziecięcymi motywami:( zwłaszcza piżamy - totalne badziewie:)
Stara Gwardia
Zdjęcia pochodzą z fejsa, jestem zauroczona tymi bluzkami :D Zastanawiam się w przyszłości nad ich wykonaniem, może da się farbkami do tkanin też namalować, mam obawy jednak czy nie popęka. Miłego oglądania, a z ubraniami dla ciężarnych, to jest tak jak mówisz, ja jednak specjalnie nic nie kupowałam, b sklepów dla ciężarnych brak, a jakby był jakiś to pewnie cenami by powalał :)Miłego oglądania ;)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
Smak szycia witaj na forum :) Gratuluję córeczki i czekamy na szczęśliwe rozwiązanie :)

Niteczka cudne te bluzki, takie z jajem ale bez przegięcia. Żałuję, że gdy byłam w ciąży to takiej sobie nie zmalowałam :) Bardzo pozytywna.

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Smak szycia witaj na forum :) Gratuluję córeczki i czekamy na szczęśliwe rozwiązanie :)

Niteczka cudne te bluzki, takie z jajem ale bez przegięcia. Żałuję, że gdy byłam w ciąży to takiej sobie nie zmalowałam :) Bardzo pozytywna.
Susanno, jeszcze nic straconego i wszystko przed Tobą... :):D:D:rotfl:

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.