Świeżynek
|
|
Jestem tu nowa i chciałam się przywitać i przedstawić
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć ja w kwietniu zostanę ojcem. Przed nami podobne wyzwania.
Arek ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Dzięki za miłe powitanie.
Modniak, to jesteście teraz na półmetku, ten najgorszy I trymestr macie już za sobą, teraz to już z górki ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trzymam kciuki za CIebie i córcię. Widziałam fajne bluzki z takim namalowanym bobasem,co tak jakby wyglądał z brzuszka hihi. Mąż mi obiecał,że jak będę w ciąży to mi kupi na cały tydzień koszulek ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
|
|
Niteczka82 pewnie, pokazuj zdjęcia. Chętnie zobaczę
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdjęcia pochodzą z fejsa, jestem zauroczona tymi bluzkami ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Administrator
![]() |
|
Smak szycia witaj na forum ![]() ![]() Niteczka cudne te bluzki, takie z jajem ale bez przegięcia. Żałuję, że gdy byłam w ciąży to takiej sobie nie zmalowałam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Susanno, jeszcze nic straconego i wszystko przed Tobą... ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.