Administrator
![]() |
|
:> :>
Póki co podziękuję ;D ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj smak_szycia!! Moja córcia ma co prawda 7 lat, ale do tej pory pamiętam koszmar wybierania ubrañ...jak nie ceny to de...lne rysuneczki...
I ja sobie przypomniałam , że umiem coś robić , jak zaszłam. Miłej zabawy!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powtórzona wiadomość
![]() --- Ostatnio edytowane 2014-11-13 01:29:52 przez Iwi --- --- Ostatnio edytowane 2014-11-13 01:30:34 przez Iwi --- |
|
Świeżynek
|
|
Iwi, masz raję jak już jest coś fajnego w sklepie to kosztuje dwa razy więcej niż podobny ciuch nieciążowy. Ciąża i dziecko to dla mnie kopalnia inspiracji
![]() ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Czadzik te koszulki!
Doskonała inspiracja! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Podobno nie wolno zapeszać. Więc w tej chwili nic dla dziecka nie szyję. Zastanawiam się jednak nad nosidełkiem.
Arek ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Zapeszać/ nie zapeszać
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj ![]() ![]() Pozdrawiam! www.barbors.tumblr.com ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
BarBór u Ciebie też super rzeczy, zwłaszcza worek/plecak. Uwielbiam takie proste formy, nieprzekombinowane. Świetny blog i fotki - pełen profesjonalizm
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dziękuję! ale miłoooo czytać takie rzeczy ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.