Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Aniu!Kupię Twoją książkę i będę wszystkim polecać!!!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Też bym chętnie zakupiła
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Aniu, nie masz innego wyjścia jak zacząć pisać. Wgrać na płytkę i sprzedawać w swoim sklepiku. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobry pomysł Mamamarta, Aniu gdzie jesteś? .....No jak nie Ania ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Czytam tak sobie wasze wpisy, nie powiem - miód na moje serce, ale to wszystko trzeba by jeszcze było ogarnąć - technicznie...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Aniu, to myśl i ogarniaj, bo my poważnie mówimy. Masz tyle wiadomości w swojej głowie, że szkoda aby tam siedziały i się nudziły. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
To kwestia pieniędzy. Niestety będziesz musiała ją wydać za własne pieniądze. Dochodzi kwestia związana z papierem. Twoja książka to m.in zdjęcia. Można zaoszczędzić na okładce. Reklama jest dźwignią handlu. Pisząc książkę reklamujesz swój sklepik i blog. Spróbuj początkowo 10 sztuk -takich z odpowiednią grafiką i na dobrym papierze.Podejrzewam, że znajdziesz nabywców na forum. Choć to będą spore koszty. Musisz się zastanowić. Masz jednak talent i w pewnym stopniu ,,doświadczenie'' zdobyte na tym portalu oraz na blogu. Fakt książka to inna para kaloszy choć wiele osób nie ma o tym pojęcia. Twoje wypowiedzi na blogu bardzo wiele mi pomogły-np. mankiety.Ja na twoim miejscu bym zaryzykował.
Arek ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak będzie mnie stać także chętnie kupię!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aniu, jeżeli podejdziesz do pisania książki tak samo jak do swojego sklepu internetowego to na pewno odniesiesz sukces. Pełen profesjonalizm! Byłam pod wrażeniem Twojej organizacji, te wszystkie potwierdzenia wybranego towaru, informacje o losach zamówienia! Byłam pod wrażeniem, które sięgnęło zenitu, gdy zobaczyłam w jaki sposób została spakowana przesyłka, wszystko zabezpieczone, posegregowane. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
![]() ![]() Gosia |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.