24 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 >
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() W kosmetyczce muszę jeszcze przemyśleć okolice tych niebieskich końcóweczkek, sądzę, że całość powinna być odpowiednio szersza, żeby się nie robiła buła. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak dla mnie wygląda dobrze. Zresztą są różne sposoby, też takie bez tych naszytych kawałków, tak, że suwak jest od końca do końca i się jakoś ładnie chowa. No ale ja na razie żadnej z takich szyć nie umiem, dopiero będę rozgryzać temat ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asia, na pewno rozgryziesz z każdej strony
![]() Prawie skończyłam te nieszczęsne gacie. Pojutrze przyszły nosiciel je przymierzy i będzie można podłożyć nogawki i zamknąć pas. Niby proste dresowe spodnie, a tak mnie przeczołgały, uch ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spódniczka, której podołałam bez opisu
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Brawka! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajna! I ten ukryty akcent ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super! I te różowe kieszenie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki koleżance moja relacja z Merryloczkiem weszła w nową fazę - zaczęliśmy się całkiem dobrze dogadywać
![]() Uszyłam sukienkę z cudnej dzianiny ze srebrną nitką. Będę szukać więcej takich błyskotek ![]() Wykrój 118A z Burdy 10/2012. Ech, podkroje pach i rękawy są dla mnie za duże, ratowałam jak mogłam. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Super spódniczka, piękne wykonanie. Skąd brałaś wykrój?
|
24 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.