24 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki
![]() Ale powiedzcie, że któraś się zorientowała, że złożenie jest na męską stronę ![]() ![]() Oraz chciałam powiedzieć, że uwielbiam mojego Singera. Zastanawiałam się, czy nie zamienić na Juki, ale jednak nieee ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale dużo zakładek! A ja mojej Juki ostatnio nie lubię, więc dobrze pomyślałaś.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja, ja zauważyłam że na drugą stronę, ale pomyślałam że tak miło być. ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Kiedy facet założy ciuch z zapięciem na damską stronę, to się rzuca w oczy i wygląda pokracznie, ale u dziewczyn to jakoś nie razi ani trochę. Przecież noszą bardzo często kurtki, spodnie, płaszcze, wdzianka na męską stronę i nikt nie zauważa nawet. ![]() A Singera wolisz pewnie dlatego, że kojarzy się męsko. Bo Juki zdecydowanie jest rodzaju żeńskiego. Czyli - naturalny dobór! ![]() Ja mam np. Wifamę i Silverkę - jak to chłop, no nie? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masz rację
![]()
Dobre, uśmiałam się ![]() Nawet się zgadza z moimi innymi maszynami: 2 Łuczniki i Merrylock ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hihi, bardziej musiało
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zakładkowe szaleństwo
![]() Co do Juki, to mogę powiedzieć tak: G210 to na pewno świetna maszyna, chwilę na niej pośmigałam i bardzo mi się podobała, jest intuicyjna. Do Singera trzeba było jednak poczytać najpierw instrukcję, ale jak się już to przerobi, to zdecydowanie korzystniej wypada zarówno pod względem możliwości, jak i ceny ![]() A jakie fochy ma Twoja? --- Ostatnio edytowane 2015-11-05 14:06:56 przez FF --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna! Bardzo mi się podoba. Nawet wyszła Ci ładniej, niż w tej burdzie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a co do juki, to ja w swojej jestem dosłownie zakochana ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
I w ogóle masz bardzo ładną figurę. I wspaniale szyjesz
![]() A mi dziecko nie ząbkowało chyba ![]() ![]() ![]() |
24 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.