24 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
no FF, pokaż co tam masz do pochwalenia się ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ehhh,córka mi ząbkuje i gorączkuje od dwóch dni,jej tato lada dzień broni tytuł inżyniera i jest nie wytrzymania,nie wiem w co ręce włożyć,wieczorem jak już znajdę chwile aby usiąść do maszyny to nic mi nie wychodzi,wchodzę na to forum i widzę takie piękne rzeczy.I wtedy mam wrażenie że to forum chyba nie dla mnie. Same talenty
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jasne że dla Ciebie, mojemu dziś wyszły 3 zęby na raz ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asia, zbieram się i zbieram, i ciągle mnie robo pochłania. Ale mam plan na jutro, niech tylko świeci słońce, to od rana będę zasuwać
![]() ![]() Angelika, to może na chwilę sobie odpuść, bo w nerwach możesz nie mieć cierpliwości i jak coś nie wyjdzie, to jeszcze bardziej się wkurzysz. Zresztą nie wierzę, że nic Ci nie wychodzi. Powodzenia! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No dobra, zrobiłam fotę spódniczki. W środku jest ołówkowa, żeby nic nie było widać, jak się wierzch rozejdzie
![]() To jest model 112 z Burdy 9/2010, tak wygląda w gazecie: http://www.burdastyle.com/pattern_store/patterns/wrap-mini-skirt-092010 |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna w moim stylu
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna spódnica ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki
![]() Też lubię bombki, ale w tej chodzić nie będę, bo sięga do talii, a ja uznaję tylko biodrówki ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bomba ta bombka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna spódniczka i kolor tez mi się podoba ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
24 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.