Stara Gwardia
![]() |
|
Pomyślałam, że pokażę Wam kilka moich "dzieł"
![]() Przy okazji wielkie podziękowania dla Was za dzielenie się na forum wiedzą i za wszelkie rady. Mam nadzieję, że niedługo uda mi się pokazać coś nowego ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-27 22:47:10 przez FF --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I jeszcze kilka tzw. akcesoriów
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Niezły początek. Trzymam kciuki za dalsze uszytki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To widzę, że każda szyjąca chomikuje w pufach i w głowie ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne rzeczy ![]() Ja też mam pufy wypchane ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki
![]() W pufie się trochę wyluzowało przed świętami, bo szyłam czapki i szaliki jako prezenty pod choinkę. Ale i tak mam szlaban na zakupy ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Buuuu, ja też mam szlaban! ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo fajna torba ![]() Z jakiego to materiału? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mam pufy
![]() Fajna ta pierwsza bluzka i czapka z kominem. Co to jest w drugim poście obok misia? |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja chomikuję materiały w kanapie
![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.