24 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wrzucam "międzyczasy"
![]() Koralowa sukienka to ta, którą zwężałam i wyposażałam w kieszenie w szwach bocznych. Jasnoszara sukienka ma trochę krzywo wszyte kieszenie i wyłażą jej nitki na brzegach, ale i tak ją bardzo lubię. Ciemnoszara bluza - niewyprasowana, więc trochę faluje, ale podoba mi się, jak wyszedł dekolt, szersza taśma flizelinowa świetnie się tu spisała. Jasnoszara bluzka z formy Papavero, rękawy ciut ciasne w łokciach, ale to moja wina, bo w złą stronę skroiłam. Niestety nie obyło się bez błędów, ale w końcu dopiero się uczę, a rzeczy i tak da się bez obciachu nosić ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Superancko, piękne te ciuszki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
chce je wszystkie! jeszcze nigdy nic sobie nie uszyłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Angela, nie, po prostej.
Ja postanowiłam szyć głównie dla siebie ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
FF, czekamy na zdjęcia na sylwetce
![]() Sukienki piękne ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ sobie dzisiaj zaszalałam... Prawie 2 stówy nie moje, ale mam świetną piankę w róże na wiosenny płaszczyk, lejącą dzianinę na bluzki i sukienki, ściągacz do dresówki i 2 razy po 4 szpule nici do owerloka
![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-14 22:50:15 przez FF --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to zakupy jak ta lala ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
FF...zazdroszczę... ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam!
![]() |
24 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.