24 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki
![]() Hehe, wrzuciłam to zdjęcie też na FB - znajomi dopytują, czy można zamówić ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo są ładnie uszyte, fajne, modne i oryginalne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super sprawa, i rękawiczki, i kompleciki, i torba, i bluzka ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, bardzo mi miło
![]() W międzyczasie uszyłam jeszcze sukienkę i dwie bluzki, ale niestety sam zygzak na tej akurat dzianinie nie daje rady, nitki wyłażą, więc już przebieram nogami, żeby kupić obiecanego overlocka. Żebym tylko jeszcze była w stanie się zdecydować, Merrylock 689 czy Łucznik 820-D5 ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-10 18:35:14 przez FF --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta, to dobrze, że masz córcię, lalki pewnie ma :P
FF, witaj w klubie mających mętlik w głowie co do maszyny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to czemu jeszcze ich nie podziwiamy? W sensie uszytków "międzyczasowych"? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak je wyprasuję i się odpicuję,
to foty cykam i pokazuję! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to biegusiem, kochana... A co do mojej córki, to niestety żadnymi lalkami bawić się nigdy nie chciała, chociaż miała i gadające, poruszające ustami (serio), z bijącymi serduszkami i innymi czarodziejstwami, w wózku woziła pluszaki, no cóż... Może druga bardziej będzie skora do nich. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie przejmuj się, ja też wolałam pluszaki, a w przedszkolu śmigałam z chłopakami za autami i samolotami
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne rękawiczki - podziwiam dokładność uszycia!
A co do owerloka - nawet nie patrz na Łuczniki, to straszna tandeta. Merrylock chyba będzie najlepszym wyborem ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
24 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.